top of page
Modern Work Space

- Platschef Arbetsledning

Hyra Platschef

Vi hjälper er med plats ledning vid sjukdom eller då ni inte lyckas rekrytera rätt kompetens

Get in Touch

HYRA CHEF

Hyra chef i Stockholm

Du som är ute efter att hyra Platschef/Byggledare i Stockholm har kommit helt rätt. Vi på RS Consulting I Mälardalen AB hyr ut chefer och ledare i hela Stockholmsområdet och kan snabbt ordna fram precis rätt person med rätt kompetens till ert företag.

Vi har 48 timmars leveransgaranti vilket innebär att en lösning aldrig är långt borta när du snabbt behöver hyra en chef, även om det är med kort varsel.

Tack vare vårt stora nätverk av duktiga konsulter kan vi snabbt hitta en lämplig kandidat utifrån dina behov och önskemål. Vårt breda kontaktnät gör också att vi kan matcha en konsult med dina önskemål med hög precision.

Vi har lång erfarenhet av chefsuthyrning

Vi är experter på lösningar och vår främsta styrka är att alltid kunna agera fram snabba lösningar. Vi vet att det är bråttom när en person på en vital plats saknas och att det då inte finns hur mycket tid som helst att vänta.

RS Consulting I Mälardalen AB arbetar vi därefter och kan alltid presentera en lämplig chef för er att hyra med kort varsel. Våra lösningar är flexibla och ni hyr givetvis en konsult för så lång tid ni behöver, oavsett hur lång eller kort period det rör sig om.

Med gedigen erfarenhet av rekrytering och våra år i branschen har vi lärt oss vad kunderna behöver. Det gör att vi alltid har goda möjligheter att presentera en kandidat med precis rätt profil sett till kompetens, kunskap och erfarenhet.

Att hyra Platschef är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sköta bemanning vid produktionstoppar, semesterledighet, föräldraledighet och sjukfrånvaro. Då man har möjlighet att hyra Platschef på timbasis och bara betala för den tid personalen arbetar får man som företagare en bättre översikt över sina personalkostnader. Företaget får även en större flexibilitet att byta ut personal som av olika anledningar inte passar in på arbetsplatsen. Att Hyra Platschef är även ett utmärkt sätt att testa personal under några månader innan man gör en rekrytering. Att hyra först och sedan rekrytera är ett mycket bra sätt att tillsätta ny personal då båda parter kan känna sig för innan det görs klart med anställning.

Kontakta oss när du behöver hyra en Platschef/Byggledare i Stockholm eller Uppsala

Tveka inte på att höra av dig till oss på RS Consulting I Mälardalen AB om du är intresserad av att hyra en Platschef/Byggledare i Stockholm via oss, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig .

Ring oss eller fyll i kontaktformuläret här på webben. Välkommen till RS Markkonsult

bottom of page